Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Voetreflexzonemassage

THEORIE:
Reeds lang geleden ontdekten de Chinezen en Indianen dat er een samenhang bestaat tussen vitale organen binnen het lichaam en de zones de buitenkant van het lichaam. Door deze zones te prikkelen kon men de gezondheidstoestand in de overeenkomende reflexorganen positief beïnvloeden. Zo ontwikkelde zich in de loop van de eeuwen de (voet)refexzonemassage.

Voetreflexzonemassage is een drukpuntmassage, waarbij een goede doorbloeding op gang gebracht wordt en de afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast zorgt het voor ontspanning en evenwicht tussen lichaam en geest. Het ondersteunt het lichaamseigen herstelvermogen.

Een verstoring in het lichaam is terug te vinden op de voeten in de vorm van een pijnlijke plek. Door het masseren van deze plekken kunnen de organen en/of fucties gestimuleerd /tot rust gebracht worden. Hiermee kan de gezondheid gunstig beïnvloed worden. Het evenwicht in het lichaam kan zo worden hersteld en klachten zullen verminderen.

Voetreflexzonemassage is dus een natuurgeneeswijze.

PRAKTIJK:
Een behandeling in schoonheidssalon Annemarie duurt ongeveer 1 uur.

Annemarie is gespecialiseerd in deze massage en kan aflezen aan uw voeten hoe het met uw gezondheid is gesteld. Door het lezen van de tenen kan zij zien hoe u innerlijk in elkaar zit!

Actie van de maand


In de maand mei:

20% korting op een scrub/peeling! Op = op!