anti-ageing specialist
Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Anti-ageing concept

Schoonheidssalon Annemarie werkt met het anti-ageing concept van Pascaud. Dit houdt huidverjonging op een natuurlijke wijze in. Met Pascaud anti-ageing verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger, frisser en stralender! Het concept is veilig, pijnloos en geschikt voor alle huidtypen.

Het volgende binnen dit unieke concept is mogelijk: -huidcelvernieuwing d.m.v. een chemische peeling (mix met o.a. TCA) -biologische rimpelcorrectie door de gepatenteerde techniek Bioskinjetting -lifting en versteviging met de L3 softlaser

Met deze natuurlijke anti-ageing behandelingen wordt de huid zelf aangezet om haar elasticiteit en stevigheid terug te krijgen. Dit concept vult de ruimte tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek.

Het huidverjongingssysteem bestaat naast bovenstaande behandelingen uit: - NUTRICOSMETICA: U kunt het resultaat van de behandelingen optimaliseren door stimulering van binnenuit te bewerkstelligen. Dit kunt u doen door voedingssupplementen te gebruiken die specifiek gericht zijn op de conditieverbetering van de huid.

Voordat u begint met deze hoogwaardige voedingssupplementen in te nemen, kunt u het beste een zgn. ontgiftings- en reinigingskuur doen van 10 dagen. Pascaud levert de "Detox": een paar druppeltjes per dag zijn voldoende om het lichaam te ontslakken.

- COSMECEUTICALS: producten die qua werking tussen cosmetica en farmaceutica in liggen. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en de producten daardoor uiterst werkzaam. Annemarie kan u hierover adviseren en brochures verstrekken.

Uitgebreidere informatie over de verschillende behandelingen kunt u vinden onder de knop "behandelingen".