Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Tenen lezen

Tenen zijn spiegels van de ziel
Wanneer iemand innerlijk verandert,
veranderen de tenen mee, ook op gevorderde leeftijd!

Bij tenen lezen gaan we er van uit dat elke teen een bepaalde emotie of energie reflecteert. De vorm en de stand van de tenen laten zien hoe de eigenaar met zijn energieën omgaat. Een goede tenenlezer kan een spiegel voorhouden. Het geeft geen waarde oordeel. U bepaalt zelf wat u met de inzichten gaat doen.

Achtergrond
De stelling dat we in ieder onderdeel van het lichaam een afspiegeling van het totaal kunnen vinden komen we telkens weer tegen.
Bij oor accupunctuur, voetreflexzonemassage, gelaatsdiagnostiek en polariteitstherapie is dit bijvoorbeeld het geval.

Alle mannelijke, verstandelijk aangestuurde emoties zitten rechts in het lichaam en voet en de vrouwelijke intuïtief ingegeven emoties zitten links.

In de chakra's (fysieke energiecentra in het lichaam) kruisen deze twee levensstromen elkaar. Wanneer ze in evenwicht zijn is er gezondheid en harmonie. Op het moment dat de energiestromen geblokkeerd worden, hoopt de energie zich op, kristalliseert en zorgt voor pijn in het lichaam en tenen.
Hoe langer de emoties worden vastgehouden, hoe harder de plek wordt en gaan de tenen krom en schever staan.

Annemarie kan uw tenen lezen in ongeveer 3 kwartier en u waardevolle inzichten verschaffen over uw persoonlijkheid! U krijgt naderhand een rapportje doorgestuurd.

Actie van de maand


In de maand juli:

20% korting op de oogcrème en ooggel van Medex!