Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Lifting

De L3 laser wordt ook wel een non invasive laser genoemd (NIL technology). Dit betekent dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs licht ontspannend) en uitgevoerd kan worden bij alle huidtypes en huidskleuren.
De L3 werkt op de stofwisseling van de cel. Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingstoffen worden geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbetert. En dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid. Oogleden kunnen eveneens met de L3 worden gelift en vochtwallen verminderen aanzienlijk.

Een kuur van tien behandelingen, twee tot drie keer per week, zorgt uiteindelijk voor zeer lang aanhoudend resultaat, maar zelfs na één behandeling is er duidelijk verbetering zichtbaar. De behandeling voelt als een aangename massage en verrassend is dat de golflengte van dit laserlicht voor het menselijk oog niet zichtbaar is. Je ziet het niet, je voelt het niet en het werkt des te beter........Wonderlicht (Uit publicatie Pascaud Beautygroup).

Voor gratis proefbehandeling klik hier!

Actie van de maand


In de maand juni   :

Laat je huid lekker hydrateren met de Hydrating Spring Treatment!
Kies je voor deze behandeling, dan krijg je 25% korting op een scrub/peeling!