Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Lifting

De L3 laser wordt ook wel een niet-invasieve laser genoemd (NIL-technologie). Dit betekent dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs licht ontspannend) en uitgevoerd kan worden bij alle huidtypes en huidskleuren .
De L3 werkt op de stofwisseling van de cel . Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen worden verbeterd waardoor de functie van de cel tot 70% verbetert. En dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en stevigere huid . Ogenleden kunnen met de L3 worden gelift en vochtwallen worden verminderd.

Een kuur van tien behandelingen, twee tot drie keer per week, zorgt uiteindelijk voor zeer lang aanhoudend resultaat, maar zelfs na één behandeling is een duidelijke verbetering zichtbaar. De behandeling voelt als een aangename massage en verrassend is dat de straal van dit laserlicht voor het menselijk oog niet zichtbaar is. Je ziet het niet, je voelt het niet en het werkt des te beter........ Wonderlicht (Uit publicatie Pascaud Beautygroup).

Voor gratis proefbehandeling klik hier !

Actie van de maand


In de maand mei:

20% korting op een scrub/peeling! Op = op!