Bel nu voor advies of een afspraak
078-6314253

Cupping massage

Binnen de Oosterse geneeskunde is Cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek met behulp van cups, die ontwikkeld is om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere weefsel naar het huidoppervlak te trekken.
Door beweging van de cups over de huid vervoeren deze energie en bloed naar de huid, alwaar het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen. Dit geeft tevens een algehele ontspanning.

Door deze Cupping massage toe te passen op het gelaat, ordt het weefsel van de mimische spieren elastischer en strakker. Deze massage zorgt dus voor een natuurlijke lifting van de huid en geeft daardoor als effect minder rimpels. Tevens verbetert deze massage de huidstructuur en stimuleert het de aanmaak van de collagene en elastine vezels. Daarnaast worden verklevingen losgemaakt en vochtwallen worden gedraineerd.

Naast al deze cosmetische voordelen ondersteunt Cupping bij het vrijmaken van stress, welke diep verborgen zit in het spierweefsel en de energiebanen van het gezicht en de nek. Hierdoor is Cupping tevens een energetische behandeling, waarbij de effecten lang na de behandeling nog aanwezig en voelbaar is.

Actie van de maand


In de maand april:

Speciale lenteboost behandeling in de salon voor dezelfde prijs!